9. ноември, 2021

Unija Club организира бесплатен вебинар „Извештаи од новата генерација: POWER BI“

„Извештаи од новата генерација: POWER BI“ Придружете се на вториот вебинар организиран од Unija Club! Со желба подобро да се […]

Повеќе