СЕОПФАТНО РЕШЕНИЕ ВО МЕЃУНАРОДНОТО ПОДРАЧЈЕ

Унија е меѓународна сметководствена компанија, се одликува со висококвалитетни услуги и напредни решенија, како и висок степен на задоволство и доверба, како за клиентите, така и за професионалната јавност. Ние нудиме сметководство, платен список и консултации за компании од сите големини и форми на 14 пазари во Централна и Источна Европа, каде што највисокото ниво на квалитет е обезбедено од тим од високо професионални и искусни експерти.