КОНТАКТ

Име

Унија Смарт Акаунтинг

Датум на раѓање

1 јануари 2004 г.


+389 2 2450 199

sales@unija.com

8-ма Ударна бригада број 39
1000 Скопје

www.unija.com


ПРОФИЛ

Јас сум меѓународна сметководствена фирма која нуди висококвалитетни услуги во областа на сметководството, консалтинг и напредни ИТ решенија. Мојата мисија е да обезбедам долгорочен успех и раст на моите клиенти. Јас ја вршам мојата дејност, за вие да можете да ја вршите вашата.

Моите клиенти се водечки меѓународни и локални компании кои бараат супериорна и сигурна поддршка. Моите колеги се врвни експерти во нивните области, а нивната стручност ја обезбедувам преку редовни и систематски обуки.


Р А Б О Т Н О
ИСКУСТВО

Од 2004 година работам во областа на сметководството, финансиски и деловни консалтинг и информатички технологии. Влегувам во мојата трета деценија искусна и добро обучена со помош на илјада успешни проекти.


ОБРАЗОВАНИЕ

 • Имам високо образование, а покрај средно имам и магистерски студии и неколку докторати.
 • Секоја година вложувам повеќе од 6.000 часа во моето образование

ВЕШТИНИ

Апликации за
сметководство

Oppis

Pantheon

Navision

AX

SAP

Microsoft
Excel
Specialist

Microsoft
Power BI
Specialist

Microsoft
Gold Partner


ЈАЗИЦИ

 • словенечки
 • англиски
 • германски
 • хрватски, српски,
  босански
 • македонски
 • чешки
 • полски
 • унгарски
 • романски
 • словачки
 • украински

ПРЕДНОСТИ

Мојата најголема предност е што во една личност ги комбинирам квалитетите кои се неопходни за успешно деловно работење и кои тешко се комбинираат дури и во голем сметководствен оддел во компанијата.

 • Гарантирам сертифицирана висококвалитетна услуга.
 • Систематски и сигурно се грижам за правната и даночната
  адекватност на вашиот бизнис.
 • Предлагам и имплементирам интегрирани решенија од областа на сметководството, пресметка на платата, ИТ решенија и консалтинг.
 • Обезбедувам интегрирана поддршка во 14 земји од Централна и Источна Европа.
 • Имам највисок стандард за безбедност на информациите.
 • Повеќе од 300 мои колеги се грижат работите да се одвиваат непречено.
 • Мојот просечен годишен број на денови на отсуство поради
  одмор, болест, породилно отсуство или поради други причини: 0

СЕРТИФИКАТИ

 • ISO 27001
 • ISO 9001

П Р И З Н А Н И Ј А И
НАГРАДИ

 • Шест пати учествував на натпреварот за најдобар сметководствен сервис во Словенија. Секој пат победував. Потоа веќе не беше интересно.
 • Според податоците на AJPES (словенечки деловен регистар), четвртина од моите клиенти припаѓаат на брзорастечки компании.
 • Според минатогодишното истражување, 93% од моите клиенти се задоволни или многу задоволни. Просечната оценка за задоволство е 4,6 од 5.

РЕФЕРЕНЦИ

Ми веруваат повеќе од 2.000 клиенти кои се соочуваат со слични предизвици како вашата компанија. Меѓу нив се:

 • C&A
 • H&M
 • Hilti
 • Scania
 • Špica
  International
 • OMV
 • Marche
 • GSK
 • Pepco
 • JYSK
 • Zara
 • Toyota
 • Air France
 • Baxter
 • Resalta
 • Siol
 • Total
 • Vitapur
 • Rutar
 • Kone
 • Ikea
 • Petrol
 • Pivovarna
  Laško Union
 • Intereuropa
 • Hycu
 • Lpp Fashion
 • Makita
 • Decathlon
 • Optika Clarus
 • Lagermax
 • IBM
 • Danfoss
 • Henkel
 • LTH Castings
 • Mondelez
 • Mennyacht
 • Grohe
 • Хокеарскиот сојуз на Словенија
 • HBO