29. декември, 2021

Недела неработен ден – донесени измените на ЗРО и ЗТ со кои се уредува работењето во недела на работниците кај работодавачите од трговија на мало.

На собраниската седница одржана на 20.12.2021 година, донесен е Законот за изменување и дополнување на Законот за работните односи со […]

Повеќе