25. јуни, 2024

Сертификат за слободен пристап на пазар на труд на иницијативата Отворен Балкан

Со потпишувањето на Меморандумот за разбирање и соработка во врска со слободен пристап до пазарот на трудот, постигната е согласност […]

Повеќе...
31. јануари, 2024

Потсетник на роковите за исполнување на законските обврски за месец Февруари

Ве потсетуваме на позначајните датуми во Февруари, кои треба да ги имате во предвид во однос на исполнување на законските […]

Повеќе...