Računovodstveni servis Unija

Računovodstveni servis Unija prisutan je na međunarodnom tržištu. Odlikuje se visokokvalitetnim računovodstvenim i konsultantskim uslugama i naprednim IT rješenjima.

Kako bismo optimizovali poslovanje naših klijenata, razvili smo napredni Unija Smart Accounting sistem – novu generaciju računovodstva koja povezuje ključne usluge: računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje. Naprednom obradom podataka našim klijentima pružamo pouzdan uvid u prilagođene izvještaje, koji su savremena podrška u procesu donošenja poslovnih odluka.

Zašto izabrati Uniju?

6

Evropskih država

2000+

zadovoljnih klijenata

25000

mjesečnih platnih listi

300+

zaposlenih

NAJBOLJI RAČUNOVODSTVENI SERVIS

Učestvovali četiri puta, četiri puta pobijedili

Najbolji računovodstveni servis u 2019, 2010, 2011, 2015

Za potrebe optimizacije poslovanja naših klijenata razvili smo napredan sistem Unija Smart Accounting – računovodstvo nove generacije, koji povezuje ključne usluge: računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje. Naprednim procesuiranjem podataka našim klijentima nudimo pouzdan uvid u prilagođene izvještaje koji čine savremenu podršku pri procesu donošenja poslovnih odluka.

SVE NA JEDNOM MJESTU – SMART ACCOUNTING

Napredan sistem računovodstva nove generacije. Omogućava našim klijentima pouzdan uvid u kompleksne poslovne odnose i pomaže im prilikom donošenja kompetentnih, informisanih odluka. Unija Smart Accounting povezuje tri nezavisna, ali funkcionalno i operativno usko povezana preduzeća – računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje.

LIČNI PRISTUP

Računovodstvo je za mnoge dosadan i težak posao, ali za nas je izazov i radost gledati zadovoljne klijente. Naš visoko kvalifikovani kadar posvećuje posebnu pažnju svakom klijentu i pruža stručne savjete u skladu sa njihovom specifičnom situacijom.

VISOKI STRUČNI STANDARDI

Visokokvalifikovan stručni kadar koji se stalno obrazuje – više od 100 sati godišnje obuke po zaposlenom, što je iznad evropskog prosjeka.

REFERENCE

MEĐUNARODNA PRISTUNOST

ISO CERTIFIKATI

WHO ARE WE

Pregled vaših finansija treba povjeriti samo onima koji zaslužuju vaše povjerenje, pa vas pozivamo da saznate nešto više o nama i otkrijete prednosti rada sa nama.

Pogledajte video savjete!

KLIJENTI O NAMA

VJERUJU NAM

NAJNOVIJE VIJESTI