10. February, 2022

OBRAČUN ZARADA

Zarade su jedna od najosjetljivijih tema u svakoj kompaniji. Savremeni uslovi poslovanja podložni su čestim promjenama i zahtijevaju usklađenost sa zakonskom regulativom iz oblasti Zakona o radu, Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica, Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i s toga mi u Uniji smart accounting pratimo stalne promjene u zakonodastvu.

Veliki tim stručnjaka  sa dugogodišnjm radnim iskustvom  angažovani su na poslovima za obračun zarada i naknada zarada  koji u svakom trenutku spremno, stručno i posvećeno odgovaraju zahtjevima klijenata.   U našem timu su licencirane računovođe koji se kontinuirano edukuju, sudski vještaci sa velikim iskustvom, kao i savjetnici iz oblasti radnog prava.                                                                                                                

Za klijenta u potpunosti preuzimamo obračun zarada i drugih isplata zaposlenima, strogo čuvajući poslovnu tajnu. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva možemo ponuditi više rješenja, koristeći najbolju praksu u dosadašnjem radu.

Odlukom da obračun zarade povjere Uniji smart accounting, kompanije se oslobađaju brige o ispravnosti obračuna, obaveze praćenja propisa koji se često mijenjaju, potrebe ažuriranja softvera u skladu sa novim izmjenama ali i optimiziraju trošak tako što nemaju potrebe za zapošljavanjem ljudi u obračunskoj službi i brige o organizaciji rada u periodu godišnjih odmora ili bolovanja, naročito sada u eri COVID.

Obzirom na našu prisutnost na međunarodnom tržištu, nudimo praktična rješenja za međunarodne kompanije u vidu različitih softverskih rješenja u skladu sa Vašim potrebama uz saradnju sa našim timovima za obračun zarada iz regiona. Dugogodišnje iskustvo garantuje Vam sigurnost i pouzdanost u obračunu a prisutnost na međunarodnom tržištu prenos najboljih praksi među državama. Uz savremena IT rješenja maksimalno automatizujemo procese pri obračunu zarada i time minimiziramo mogućnost greške. Pružamo Vam sveobuhvatnu podršku i kada je u pitanju saradnja sa nadležnim institucijama jer za Vas preuzimamo podnošenje mjesečnih i godišnjih izvještaja za obračun zarada.