U Uniji za vas brinemo za…

NISKI FIKSNI TROŠKOVI I SVEOBUHVATNA PODRŠKA ZA VAŠ POSAO

S niskim fiksnim troškovima za mala preduzeća i preduzetnike nudimo sveobuhvatnu podršku vašem poslovanju, ne samo za računovodstvene usluge, već i u obliku poreskog, pravnog i finansijskog savjetovanja. Na jednom mjestu možete pronaći cjelokupnu uslugu i potrebne informacije. Naš cilj je da vas podržimo u rastu.

PREDNOSTI RAČUNOVODSTVA ZA MALI BIZNIS I PREDUZETNIKE

Pomažemo vam da uspješno poslujete i razvijate svoj biznis, svi troškovi računovodstva su unaprijed poznati, a pored svega imate svog ličnog savjetnika koji vam je uvijek na raspolaganju.

SVEOBUHVATNA PODRŠKA U POSLOVANJU

Sveobuhvatna podrška za mala preduzeća i preduzetnike: računovodstveno, poreskno, pravno i poslovno savjetovanje. Sve informacije na jednom mjestu.

NIZAK FIKSNI TROŠAK

Za računovodstvene usluge unaprijed dogovorimo mjesečne i godišnje zadatke, što vam olakšava planiranje vašeg poslovanja.

VAŠ LIČNI ADMINISTRATOR ZA RAČUNOVODSTVO

Svaki klijent ima svog ličnog računovođu koji vam nudi blagovremenu, pouzdanu i profesionalnu računovodstvenu podršku.

PODRŠKA PRI VAŠEM RASTU

Nudimo vam podršku pri otvaranju kompanije i šire. Savjetujemo vas i pomažemo vam da kontinuirano razvijate vaše poslovanje.

NA LOKACIJI U CRNOJ GORI

Naša kancelarija je smještena i u Crnoj Gori, kako bismo bili još bliže Vama (Podgorica)

IT RJEŠENJA

Pratimo moderna IT rješenja za optimizaciju poslovanja:• E-knjiženje • Bezpapirno poslovanje • Aplikacija Unija Scan za brži i lakši prenos dokumentacije do računovodstva

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Sveobuhvatna računovodstvena rješenja za 14 zemalja u Srednjoj i Istočnoj Evropi

SAVJETOVANJE

Sve na jednom mjestu: poresko, pravno, računovodstveno, poslovno i finansijsko savjetovanje

Računovodstveni servis Unija

Računovodstveni servis Unija prisutan je na međunarodnom tržištu. Odlikuje se visokokvalitetnim računovodstvenim i konsultantskim uslugama i naprednim IT rješenjima.

Kako bismo optimizovali poslovanje naših klijenata, razvili smo napredni Unija Smart Accounting sistem – novu generaciju računovodstva koja povezuje ključne usluge: računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje. Naprednom obradom podataka našim klijentima pružamo pouzdan uvid u prilagođene izvještaje, koji su savremena podrška u procesu donošenja poslovnih odluka.

KLIJENTI O NAMA

VJERUJU NAM