U Uniji za vas brinemo za…

Sveobuhvatna računovodstvena rješenja za region Centralne i Istočne Evrope (CEE region)

Aktivnim prisustvom omogućavamo našim klijentima sve potrebne informacije, za sve regije u kojima posluju, na jednom mjestu. To postižemo koristeći moderna IT rješenja za poslovanje bez papira i naše Unija aplikacije, gdje mogu pratiti cjelokupno poslovanje i imati poslovnu dokumentaciju dostupnu 24/7.

Trenutno smo prisutni u 14 zemalja: Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Rumuniji, Ukrajini, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj.

PORESKI OBRAČUN

Knjigovodstvo prepustite nama, a mi ćemo se pobrinuti da se ono vodi u skladu s lokalnim zakonodavstvom. Redovno ćemo vas informisati o poslovanju vaše kompanije i savjetovati vas u oblasti računovodstva i poreza

Obračun zarada, vođenje evidencija i druge usluge za zaposlene takođe mogu biti naša briga. Garantujemo da će oni biti u skladu s Vašim očekivanjima i važećim propisima, a mi ćemo se svakako pobrinuti i za blagovremeno i pravilno izvještavanje državnim institucijama.

BEZPAPIRNO POSLOVANJE ZA STRANE KOMPANIJE

Nema više prepisivanja podataka u sistem ili donošenja dokumentacije računovođi. Unijina Savremena IT rješenja omogućavaju brzo, jednostavno i efikasno poslovanje bez papira. Dokumenti (računi, ugovori, putni nalozi i sl.) se lako skeniraju i uvoze u sistem za obradu odakle se automatski prenose u računovodstvo Unije. Osim pristupa cijeloj bazi skeniranih dokumenata, primate i širok raspon izvještaja i pruža Vam pregled Vašeg poslovanja 24/7.

Ovdje pročitajte više o bezpapirnom poslovanju i Unijinim savremenim IT rješenjima

PREDNOSTI UNIJA RAČUNOVODSTVA ZA STRANA PREDUZEĆA

Svako tržište ima svoje specifičnosti, zato u Uniji nudimo kvalitetno računovodstvo u čak 6 Evropskih zemalja, a istovremeno vam pomažemo da imate potpunu kontrolu nad svim tržištima.

Kvalitetno računovodstvo za određeno tržište u skladu s lokalnim propisima

Čuvanje i kontrola svih dokumenata na jednom mjestu

Jedan administrator za sva tržišta u regiji

Računovodstvo, ljudski resursi i poresko savjetovanje u skladu s lokalnim propisima

Poređenje lokalnih zakona

Preventivni poreske kontrole i interna revizija poslovanja za pojedina preduzeća i grupe preduzeća

Računovodstveni servis Unija

Računovodstveni servis Unija prisutan je na međunarodnom tržištu. Odlikuje se visokokvalitetnim računovodstvenim i konsultantskim uslugama i naprednim IT rješenjima.

Kako bismo optimizovali poslovanje naših klijenata, razvili smo napredni Unija Smart Accounting sistem – novu generaciju računovodstva koja povezuje ključne usluge: računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje. Naprednom obradom podataka našim klijentima pružamo pouzdan uvid u prilagođene izvještaje, koji su savremena podrška u procesu donošenja poslovnih odluka.

KLIJENTI O NAMA

VJERUJU NAM