21. aprila, 2017

Unija sada sa više od 500 stručnjaka u 14 evropskih država

Unija je kao priznata računovodstvena kuća, na evropskom tržištu prisutna već skoro deceniju. Sa sistematičnim ulaganjem u stručnu edukaciju zaposlenih i razvoj savremenih načina poslovanja, postigli smo najviše standarde obavljanja usluga, što nam je omogućilo uspešno širenje – najpre u susjedne zemlje, a zatim i u druge zemlje centralne i istočne Evrope.

Na svoju kartu prisutnosti Unija sada dodaje još 4 zemlje: Nemačku, Mađarsku, Rumuniju i Ukrajinu. Naime, udružili smo snage sa međunarodnom kompanijom Accace i tako povećali svoju prisutnost u regiji.

Unija računovodstvena kuća, prisutna već u 14 evropskih država

Accace je međunarodna računovodstvena i konsultantska kuća sa kancelarijama u Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Ukrajini i Nemačkoj. Povezuje nas ista vizija i vrednosti – znanje, stručnost i kvalitet – zato smo, nakon uspešne dugogodišnje saradnje, odlučili da udružimo snage, stupimo u partnerstvo i zajedno nastupamo na tržištima centralne i istočne Evrope. To znači da od sada pod jednim krovom možete naći više od 500 stručnjaka, koji usluge računovodstva, obračuna plata i savetovanja nude u 14 evropskih država.

Unija and Accace partnerhip
Miran Pikovnik, predsednik uprave Unija d.d. i Jiří Majer, generalni direktor Accace

Dokaz da se radi o pouzdanom partneru, potvrđuje činjenica da i Accace (kao i Unija) poseduje standard ISO 27001 za sistem vođenja zaštite informacija i standard ISO 9001 za visok kvalitet obavljanja usluga. Unija i Accace jedine su računovodstvene kuće u Evropi sa ova dva standarda.

Više o Accace pročitajte na: http://accace.com/about-us/who-we-are

Uvereni smo da se radi o partnerstvu koje našim postojećim i/ili potencijalnim strankama, koje već posluju ili žele poslovati izvan granica Srbije, donosi značajnu uštedu u vremenu i novcu. Naime, u saradnji sa Accace sada u već za 14 evropskih država nudimo:

  • kvalitetno obavljanje računovodstva na pojedinom tržištu u skladu s lokalnim zakonima,
  • računovodstveno, kadrovsko i porezno savetovanje u skladu s lokalnim zakonima,
  • vođenje i nadzor nad svim dokumentima u regiji na jednom mestu,
  • jedan računovođa za sva tržišta u celom regionu,
  • redovan nadzor poslovanja za sva društva direktno iz Srbije,
  • poređenje lokalnih zakona,
  • preventivni porezni pregledi i unutrašnja revizija poslovanja pojedinih firmi i grupa firmi.

U koliko vas zanima više o tome, pozovite nas na: tel. +381 11 312 12 82 ili nam pišite na info.bg@unija.com