УСЛУГИ ЗА ПЛАТЕН СПИСОК И АДМИНИСТРАЦИЈА НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Ние се грижиме за вашиот платен список и нудиме советување за работни односи

ЗА ВАС, НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА…

ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА ПЛАТИ И ДРУГИ ПЛАЌАЊА

Пресметка на сите видови плаќања за вработените, подготовка на извештаи и советување

КАЛКУЛАТОР НА ПЛАТА

Споредба на бруто и нето плата и прикажување на сите даноци и придонеси

УСЛУГИ ЗА ЧОВЕКИ РЕСУРСИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Подготовка на работни документи, водење евиденција на персоналот и досиеја за персонал, помош и советување

ПРОВЕРЕТЕ КАКО УНИЈА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ!

ПРЕДНОСТИ НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА ПЛАТИ И УСЛУГИ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ ВО УНИЈА

Специјализираните професионални соработници, во тек со законот, ви помагаат сигурно и безбедно да ги намалите трошоците, да ја зголемите продуктивноста и да имате преглед на работата на вашите вработени, а тие самите секогаш имаат пристап до информации поврзани со нивното вработување.

ЕКСПЕРТИЗА

Услугите за плата ги вршат специјализирани експерти, свесни за сите новини и промени во законодавството.

ISO СЕРТИФИКАЦИЈА

Услугите се вршат според највисоките стандарди за квалитет – ISO 9001 сертификат. Највисоко ниво на заштита за сите видови информации – сертификат ISO 27001.

ПОНИСКИ ТРОШОЦИ

Дали ги барате сите ослободувања, одбивања и стимулации за вработување? Оптимизирајте ја исплатата на платите и заработката од работен однос.

ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ

Ние се грижиме за вашите плати, за вие да можете да се фокусирате на задачи што додаваат поголема вредност на вашата компанија.

100% БЕЗБЕДНОСТ НА ПОДАТОЦИ

Современата технологија и докажаната супериорна заштита на информациите (сертификат ISO 27001) спречуваат истекување на вашите најчувствителни податоци.

ПОДАТОЦИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ СЕ НА ЕДНО МЕСТО

Работодавачите организираа лични досиеја и ажурирани информации за своите вработени, а во исто време вработените секогаш имаат преглед на информации поврзани со работата од мобилната АПП-апликација Унија.

ДОВЕРЛИВОСТ & БРЗИНА

Еден администратор за сите пазари во регионот. Редовно плаќање во договорени рокови и секојдневно следење на новините и промените во легализацијата.

 

БИЗНИС БЕЗ ХАРТИЈА И ТРАНСПАРЕНТНОСТ

Современиот информациски систем овозможува транспарентни операции без хартија, целосно независни од локацијата на вашата компанија.

ДАЛИ СТЕ НЕЗАДОВОЛНИ ОД МОМЕНТАЛНОТО СМЕТКОВОДСТВО?

СМЕНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ!

Сметководствен сервис UNIJA

Сметководствен сервис UNIJA е присутен на меѓународниот пазар. Се одликува со висококвалитетни сметководствени и консултантски услуги и напредни IТ решенија.

За да ги оптимизираме деловните операции на нашите клиенти, развивме напреден Unija Smart Accounting sistem – нова генерација на сметководство, кој ги поврзува клучните услуги: сметководство, IT решенија и консалтинг. На нашите клиенти им обезбедува практичен увид во комплексните односи во областа на работењето и помага во подобра информираност при донесување на правилни одлуки.

ПРЕПОРАКИ

КЛИЕНТИ КОИ СЕ УВЕРИЛЕ ВО КВАЛИТЕТОТ НА НАШИТЕ УСЛУГИ

C&A, H&M, Hilti, Scania, Špica International, OMV, GSK, Pepco, JYSK, Toyota

Toyota, Air France, Baxter, Resalta, Siol, Total, Vitapur, Ikea

Petrol, Pivovarna Laško Union, Intereuropa, Hycu, Lpp Fashion, Makita

Optika Clarus, Lagermax, IBM, Danfoss, Henkel, LTH Castings, Mondelez, Mennyacht, Hokejska zveza Slovenije, HBO