U Uniji za vas brinemo za…

OSNIVANJE KOMPANIJE U CENTRALNOJ I ISTOČNOJ EVROPI (CEE)

Pripremamo sve potrebno za osnivanje kompanije u Crnoj Gori ili inostranstvu. Pružamo vam sva upustva i procedure, a za vas otvaramo kompaniju i račun u banci. Sve što nam treba od vas je saradnja i jednokratna posjeta notaru radi potpisivanja sporazuma o saradnji.

PRI OSNIVANJU KOMPANIJE U INOSTRANSTVU (I U CRNOJ GORI), NUDIMO SLJEDEĆE USLUGE

Pravilne i pravovremene poreske prijave neophodne su za zakonito poslovanje bilo koje kompanije.

  • Priprema Akta o osnivanju ili društvenog ugovora
  • Učešće u sudskim registracionim postupcima,
  • Učestvovati u otvaranju poslovnog računa,
  • Priprema prijave za dobijanje poreskog broja, pečata.

 

NAKON OSNIVANJA KOMPANIJE PO VAŠOJ ŽELJI, I DALJE OSTAJEMO SA VAMA

Priprema izvještaja za različite institucije i menadžment, koji pružaju tačne informacije važne za dalje planiranje i poslovanje.

  • nudimo vrhunske računovodstvene usluge (u 14 zemalja)
  • omogućavamo vam lako poslovanje bez papira u skladu s najnovijim rješenjima u informacijskoj tehnologiji (APP Union).
  • savjetujemo i pomažemo vam u daljnjem rastu.

SVEOBUHVATNO RJEŠENJE NA JEDNOM MJESTU

Od osnivanja kompanije do računovodstva i savjetovanja za cijeli region Centalne i Istočne Evrope.

SJEDIŠTE PREDUZEĆA

MOGUĆNOST REGISTRACIJE DRUŠTVA U SJEDIŠTU UNIJE U CIE (SREDNJA I ISTOČNA EVROPA)

Administracija

Digitalizovaćemo svu vašu poštu i svakodnevno vam je slati u elektroničkom obliku na vašu e-adresu. Priprema naloga za plaćanje u sistemu elektronskog bankarstva i izdavanje računa samo su najčešći zadaci, a mi ćemo se pobrinuti i za sve ostalo, kako bi vaša kompanija nesmetano poslovala, kao da imate stalno zaposleno osoblje za administraciju.

ZA MALA I VELIKA PREDUZEĆA

Veličina preduzeća ne određuje kvalitet naših usluga, ali za svako preduzeće, veliko ili malo, dajemo sve od sebe sa sveobuhvatnim računovodstvenim rješenjem za čak 6 Evropskih zemalja.

RAČUNOVODSTVO ZA MEĐUNARODNA PREDUZEĆA

Sveobuhvatana računovodstvena rješenja za 14 evropskih zemalja.

RAČUNOVODSTVO ZA VELIKA I SREDNJE VELIKA PREDUZEĆA

Sveobuhvatana računovodstvena rješenja za 14 evropskih zemalja.

RAČUNOVODSTVO MALIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIKA

Sveobuhvatana računovodstvena rješenja za 14 evropskih zemalja.

PREDNOSTI KONSALTINGA U UNIJI

Na jednom mjestu dobijate sve odgovore na pitanja iz različitih oblasti. Uspješno poslujemo na čak 6 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi i nudimo praktična rješenja za optimizaciju rada.

SVEOBUHVATNA RAČUNOVODSTVENA RJEŠENJA NA JEDNOM MJESTU

Od knjigovodstva, kontrole i savjetovanja do pripreme izvještaja. Od računovodstva za mikro preduzeća do računovodstva za preduzeća međunarodnog karaktera.

USLUGA NAJVIŠEG KVALITETA – ISO STANDARD 9001

Visok kvalitet pružene usluge osiguran je ISO standardom 9001:2015.

NAJVIŠI NIVO ZAŠTITE PODATAKA – ISO 27001 STANDARD

Mi smo prvi računovodstveni servis u Sloveniji čija je metoda zaštite podataka dokazana zahtjevnim standardom kao što je ISO 27001

VISOKI STRUČNI STANDARDI

Visokokvalifikovan stručni kadar koji se stalno obrazuje – više od 100 sati godišnjih treninga po zaposlenom, što je iznad evropskog prosjeka.

S NAMA ĆETE BITI SIGURNI

Visok nivo poreske sigurnosti klijenata naša je osnovna smjernica

DATA-LINK UNIJA SMART ACCOUNTING

Računovodstvo nove generacije prevazilazi tradicionalne računovodstvene okvire i kvalitetnije koristi potencijal prikupljenih podataka.

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Sveobuhvatna računovodstvena rješenja za 14 zemalja Centalne i Istočne Evrope (CEE).

SAVJETOVANJE

Sve na jednome mjestu: poresko, pravno, računovodstveno, poslovno i finansijsko savjetovanje.

Često nas pitate…

Uvijek ima mnogo računovodstvenih problema, ali neki su češći. Možda je i vaš među njima, pa ih pogledajte u nastavku. Ako niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja

Kako možemo osigurati svoju sigurnost od IT sigurnosnih rizika?

Informacije su strateški najvažnija poslovna imovina u savremenom svijetu. Svojim rješenjima za sigurnost i upravljanje rizicima, Unija Sibit d.o.o. pomaže vam da zaštitite svoje poslovanje i tok vaših podataka, o čemu ćemo se pobrinuti u našem Centru za bezbjednosne operacije (SOC). Takođe ćemo se pobrinuti za zaštitu od zlonamjernog koda, zaštitu mreže i aplikacija.

Zašto bi cloud rešenja bila prava za vaše poslovanje?

Pomoću rješenja u cloud-u možemo vam pružiti vaše poslovanje bilo gdje i bilo kada. Pristup vašim aplikacijama i poslovnim podacima biće siguran i radiće nezavisno od vaših operativnih sistema. Model iznajmljivanja eliminiše troškove kupovine i održavanja vaših sopstvenih servera, a usluge plaćate po potrebi i  to samo ono što se koristili. Ovo takođe čini kompaniju fleksibilnijom u upravljanju sopstvenim resursima i bez brige pri zapošljavanju novog osoblja.

Kako možemo pomoći da naše poslovanje bude efikasno pomoću IT rešenja?

U Unija Sibit d.o.o. nadograđujemo novu generaciju računovodstva. Bilježimo sve podatke koje dobijemo iz vaših poslovnih aplikacija, a pomoću moćnog Microsoft Power BI alata brinemo se za sveobuhvatnu primjenu poslovne analitike.

Vizuelno ćemo vam pokazati rezultate u oblasti prodaje, finansija, marketinga, zaliha, proizvodnje, … takođe možemo dogovoriti potpuno prilagođena rješenja prema vašim zahtevima.

Uz odgovarajuću analitiku, možemo da predvidimo trendove za blisku i dalju budućnost vašeg poslovanja.

Zašto kupovinu i ugradnju IT opreme prepustiti Unija Sibit d.o.o.?

Kupovina IT opreme može biti veliki teret za kompaniju. U Unija Sibit d.o.o. mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuću IT opremu za vaše poslovanje. Mi ćemo se pobrinuti za pravilnu ugradnju i održavanje opreme. Kompanija zapošljava profesionalce koji imaju iskustvo sa svim većim i boljim proizvođačima IT hardvera i softvera, kao što su Microsoft, IBM, Lenovo, Cisco, HP, Dell, Mikrotik, Ruckus, Fortigate, Trendmikro itd.

Kako da obezbijedite nesmetano poslovanje sa brzim odgovorom i pristupačnim timom Helpdeska?

Brzina i profesionalni odziv inženjera zaposlenih u Unija Sibit d.o.o. znači veću dostupnost vaše IT infrastrukture. Sa ugovorima o održavanju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji 365 dana, obavezujemo se da ćemo otkloniti kritičnu grešku što je prije moguće kad god se pojavi. Međutim, broj grešaka smanjujemo na minimum pomoću našeg centra za bezbjednosne operacije, koji stalno prati rad vašeg sistema i sprečava veliku većinu problema koji bi se mogli pojaviti u budućnosti.

Računovodstveni servis Unija

Računovodstveni servis Unija prisutan je na međunarodnom tržištu. Odlikuje se visokokvalitetnim računovodstvenim i konsultantskim uslugama i naprednim IT rješenjima.

Kako bismo optimizovali poslovanje naših klijenata, razvili smo napredni Unija Smart Accounting sistem – novu generaciju računovodstva koja povezuje ključne usluge: računovodstvo, IT rješenja i savjetovanje. Naprednom obradom podataka našim klijentima pružamo pouzdan uvid u prilagođene izvještaje, koji su savremena podrška u procesu donošenja poslovnih odluka.

KLIJENTI O NAMA

VJERUJU NAM