DRAGI STUDENTI

Unija Academy je program koji smo pokrenuli za vas zato što je zaposlenje bez iskustva moguće i neophodno.

 

Trebamo te:

ako ti je ostalo malo do kraja ili si završio/la studuje, a i dalje nemaš iskustva,

ako svoju karijeru želiš da započneš u jednoj od najuspešnijih računovodsvenih kompanija ili

ako želiš biti među odabranim kandidatima kojima će Unija ponuditi priliku za razvoj karijere.

Kakve kandidate tražimo

KAKVE KANDIDATE TRAŽIMO?

Tražimo mlade ljude, studente, bez radnog iskustva. Tražimo tebe koji/a vjeruješ da sticanje znanja, posvećenost i strpljenje nisu izašli iz mode.

Ne tražimo da budeš genijalan/a u svim oblastima. Ne tražimo da budeš prvi/a u svemu. Tražimo tebe koji/a ćeš nas uvjeriti da postoji razlog zašto da baš ti zaigraš za naš tim i da stvaramo novi put vašim koracima.

P.S. Svakako da ti nećemo zamjeriti vannastavne aktivnosti, hobije, prakse i druge vidove angažovanja.

 

ŠTA VAM NUDIMO?

Mi ti ne nudimo samo prasku. Mi ti nudimo znanje. Nudimo ti posao. Odmah ćeš krenuti sa radom u realnom sektoru. Moći ćeš da svoje znanje širiš, ali i da ga direktno primjeniš.

Nećemo ti samo pričati kako da radiš zato što ćeš to zaboraviti. Nećemo ti ni samo pokazati. Uključit ćemo te svaki dan. U biznis. Tako ćeš naučiti, grijšiti i razumjeti.

Svaki početak je težak. I mi smo svi bili na vašem mjestu. Podrška ti je važna i mi to znamo. Zato ćeš u toku trajanja programa radit sa mentorom.

Ovo je tvoj prvi pravi posao pa hajde i da budeš plaćen/a za njega. Bićeš punopravni/a član/ica našeg tima. Jedva čekamo!

Šta vam nudimo

 

Očekivane osobine kandidata

OČEKIVANE OSOBINE KANDIDATA

Važno je da vjeruješ u sebe. Ne zbog nas, nego zbog sebe. Budi realan/a da li bi ti povjerovao/la nama da ne vjerujemo da smo najbolji u svojoj oblasti?

Zato nam trebaš ti. Sa vjerom u sebe. Trebaš nam ti koji vjeruješ da su greške samo put do uspjeha i da su promjene i izazovi samo novi način da dođeš do cilja.

Profesori vam kažu da učite. Dosadni su, zar ne? A znate zašto vam to govore? Zato što je znanje moć. Znanje vam ne mogu oduzeti. Trebate nam željni znanja.

ZAŠTO JE KARIJERA U UNIJI DOBRA ODLUKA?

Odgovor će vam se sam dati ako skoknete do naših društvenih mreža. Ali, da dopunimo.

Važna nam je obuka, obrazovanje i razvoj, profesionalno i lično. Niste kompletni ako cijeli dan radite. Gdje je tu zabava? Vidjećete kada dođete kod nas.

Rad u savremenom, razvojno orijentisanom međunarodnom okruženju zvuči sjajno, zar ne?

Pa šta čekaš?

Prijavi se

Zašto je karijera u Uniji dobra odluka