Znanje in zaupanje sta naši temeljni vrednoti

Z namenom doseganja najvišjih standardov opravljenih storitev, ki temeljijo na visokih strokovnih sposobnostih, smo pred skorajda desetletjem pričeli z združevanjem samostojnih računovodskih servisov tako v Sloveniji, kot v drugih državah bivše Jugoslavije.

S stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje vseh zaposlenih in z razvojem naprednih načinov poslovanja je doseganje najvišjih standardov danes za nas nekaj samoumevnega, znanje pa ena izmed temeljnih vrednot UNIJE.

Naši naročniki so gospodarske družbe vseh velikosti, samostojni podjetniki, zavodi, društva in druge neprofitne organizacije z zelo različnimi dejavnostmi in vendar z zelo podobnimi potrebami. Vsi potrebujejo zaupanja vrednega partnerja, ki spremlja in usmerja njihovo poslovanje, da je to skladno z zakonodajo in hkrati ekonomično. Z vlaganjem v razvoj naprednih tehnoloških rešitev postavljamo nove mejnike v računovodski dejavnosti, vse s ciljem racionalizacije operativnega poslovanja naših naročnikov.

Da lahko naročnikom nudimo vsestransko podporo pri poslovanju, torej več kot le zadovoljevanje zakonskim potrebam, pa je potrebno obojestransko zaupanje. Certifikati, nagrade in naziv najboljšega računovodskega servisa v Sloveniji, pridobljeni s strani strokovnih komisij že vrsto let zapored pomenijo potrditev, da smo na pravi poti. Dolgoročna gospodarska rast naših naročnikov ter osebna rast in družbeno odgovorno ravnanje vseh nas, je naše poslanstvo.

Miran Pikovnik, predsednik nadzornega sveta

Preverite kako
lahko Unija
pomaga vam!

KONTAKTIRAJTE NAS