Poročanje na Unija APP 2018-04-09T11:06:27+00:00

Poročanje na
Unija APP

Z Unijo App imate v vsakem trenutku dostop
do ažurnih in pregledno urejenih podatkov o poslovanju

Prijava za uporabnike
Unija APP

PRIJAVA

Podatki o poslovanju podjetja kjerkoli in kadarkoli

Unija App je sodobna platforma, kjer naši klienti na enem mestu najdejo finančne informacije o poslovanju podjetja in podatke za zaposlene – kjerkoli in kadarkoli.

Po zaključenem procesu obdelave dokumentov (izdani in prejeti računi, drugi dokumenti) se vsi podatki zberejo v Unija APP, kjer lahko v vsakem trenutku dostopate do ažurnih in pregledno urejenih podatkov oz. poročil o poslovanju.

Sistem omogoča možnost vpogleda v glavno knjigo vašega podjetja, pregledovanja kartic in bilanc, zapadlih terjatev in obveznosti, kjer z enim klikom pridete do skeniranega dokumenta. Omogoča tudi fakturiranje in izdelavo potnih nalogov, nočne obdelave pa skrbijo za dnevni avtomatski prevzem bančnih izpiskov v elektronski obliki, ki gredo samodejno v obdelavo k vašemu skrbniku.

Prikaz podatkov oz. poročil je prilagojen posamezniku in njegovem položaju v podjetju: za vodstvo, za zaposlene in za komercialiste.

PRENOS LETAKA

UNIJA APP – Prikaz za vodstvo

PREGLED POSLOVANJA ZA LAŽJE ODLOČANJE

Na dlani imate pregled nad stanjem in poslovanjem podjetja. Kot vodja lahko:

spremljate odprte obveznosti in terjatve do poslovnih partnerjev,
imate pregled nad prihodki in stroški podjetja,
preko posebnih poročil spremljate tudi uspešnost poslovanja (kako ste poslovali ta mesec v primerjavi s preteklim mesecem ali letom)
črpate informacije za vaše prihodnje odločanje.
E-IZTERJAVE IN BONITETNE OCENE

V sodelovanju s skrbno izbranimi zunanjimi specialisti za izterjave in bonitetne informacije smo vzpostavili sistem, s katerim se boste pri pregledu stanja svojih terjatev lahko seznanili s stroški izterjave ter določeno zapadlo in neplačano terjatev (skladno z objavljenimi stroški) tudi predali v izterjavo. Prav tako imate vpogled v razvrstitev poslovnih strank v ustrezne bonitetne sklope. Več si lahko preberete tukaj.

MEDDRŽAVNA KONSOLIDACIJA

Poleg preproste uporabe je meddržavna konsolidacija še ena prednost Unije APP. Našim strankam, ki imajo podjetja ali podružnice v drugih državah, v katerih je Unija prisotna, z enotnim dostopom omogočamo, da imajo vpogled v poslovne informacije vseh poslovnih enot.

UNIJA APP – Za zaposlene

Zaposleni v vašem podjetju imajo pregled nad podatki v zvezi z njihovo zaposlitvijo – vse na enem mestu in 24 ur na dan: plačilne liste, letni dopust, regres, dohodnina, interni akti in pravilniki. Preko aplikacije lahko nadrejene zaprosijo za dopust, odgovor pa dobijo kar na svoj mobilni telefon.

UNIJA APP – Za komercialiste

Komercialisti v podjetju imajo pregled nad odprtimi terjatvami do kupcev, kjerkoli in kadarkoli. Prav tako imajo tudi dostop do vseh funkcionalnosti za zaposlene.

mobilna unija app – podjetje na dlani
e-izterjatve in bonitetne ocene na unija app

Preverite, kako
lahko Unija
pomaga vam!

KONTAKTIRAJTE NAS