ЗА ВАС, НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА…

ОДРЖУВАЊЕ НА ИНФОРМАТИЧКИТЕ СИСТЕМИ

Горди сме на нашата професионална компјутерска поддршка со брз одговор и 24/7 одржување, што значи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, дури и во сабота, недела и празници. Нашата поддршка е лесна за корисниците и ќе обезбеди беспрекорна работа на IТ.

ПРОГРАМИРАЊЕ И РАЗВОЈ НА СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ

Ние сме со вас од почеток до крај; од првата слика, целиот процес на програмирање, до конечната документација. Секогаш кога е можно, ние ги користиме инфраструктурата и технологиите кои веќе се користат. Имаме блиска соработка со клиентот во текот на целиот проект.

ИЗВЕШТАИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Автоматизирани извештаи целосно за вашите потреби. Податоците од датотеките, базите на податоци и онлајн услугите повеќе не треба да се следат одделно, туку да се поврзат на едно место. Извештаите се интерактивни и ажурирани во реално време, обезбедувајќи моментален преглед на вашиот бизнис.

ОБРАЗОВАНИЕ

Обуки и за почетници и за квалификувани корисници кои бараат специјализирани работилници. Курсевите ги опфаќаат темите на Excel, Office 365 и Power BI. На веб -страницата, споделуваме знаење, неделно, преку Базата на знаење.

ВО УНИЈА СМЕ …

… сѐ што некогаш би можеле да посакате во управувањето и работењето на информативната структура.

КВАЛИФИКУВАНИ И ОБРАЗОВАНИ

Широк спектар на знаење и квалификувани експерти се гаранција дека дури и во најсложените средини, ние се грижиме за непречено и брзо функционирање на IТ. Со гордост можеме да кажеме дека има повеќе од 500 компании што ни ја доверија својата информатичка инфраструктура.

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Сите наши вработени се високо квалификувани, а ние особено може да се пофалиме со удобност кон корисниците и прилагодување кон потребите на клиентите. Како резултат на тоа, нашата најголема награда е задоволен клиент кој ни верува и со кого градиме долгорочна соработка.

АГИЛЕН

За да го олесниме управувањето со проекти, ние користиме агилен пристап, што го прави побрз, пофлексибилен и поевтин.

Секој проект е приказна за себе, така што секој бара индивидуален пристап, добро следење и квалитетно извршување.

СЕКОГАШ ДОСТАПНИ

Се гордееме со нашата професионална компјутерска поддршка со брзо време на одговор и 24/7 одржување, што значи 24 часа на ден, 7 дена во неделата, дури и во сабота, недела и празници.

ПРАШУВАЈТЕ НÈ ПОЧЕСТО

Секогаш има многу сметководствени проблеми, но некои сѐ почести. Можеби и вашиот е меѓу нив, па проверете ги подолу. Доколку не сте го нашле одговорот, ве молиме контактирајте нѐ и со задоволство ќе одговориме на вашите прашања.

Како можеме да ја осигураме нашата безбедност наспроти ИТ безбедносните ризици?

Информациите се стратешки најважниот деловен адут во современиот свет. Со своите решенија за безбедност и управување со ризик, Unija Sibit d.o.o. ви помага да го заштитите вашиот бизнис и протокот на вашите информации, за кои ќе се грижиме во нашиот Центар за безбедносни операции (ЦБО). Ние исто така ќе се грижиме за заштита од малициозен код, заштита на мрежата и апликациите.

Зошто cloud решенијата може да бидат соодветни за вашиот бизнис?

Со cloud решенијата, можеме да ви ја обезбедиме вашата деловна активност насекаде, во секое време. Пристапот до вашите апликации и деловни податоци ќе биде безбеден и ќе работи независно од вашите оперативни системи. Моделот за изнајмување ги елиминира трошоците за купување и одржување на сопствени сервери, а вие плаќате за услугите по потреба и онолку колку што ги користите. Ова исто така ја прави компанијата пофлексибилна во управувањето со сопствените ресурси и е без грижи при ангажирање на нов персонал.

Како можеме да помогнеме да го направиме нашиот бизнис ефикасен со ИТ решенија?

Кај Unija Sibit d.o.o. ја надградуваме новата генерација сметководство. Ги опфаќаме сите податоци што ги добиваме од вашите деловни апликации, и со моќната алатка Microsoft Power BI се грижиме за сеопфатна имплементација на деловна анализа. Визуелно ќе ви ги покажеме резултатите од областа на продажбата, финансиите, маркетингот, акциите, производството,… исто така, можеме да организираме целосно прилагодени решенија според вашите барања. Со правилна анализа, ќе можеме да ги предвидиме трендовите за блиска и далечна иднина во вашиот бизнис.

Зошто купувањето и инсталирањето на ИТ -опрема да ја препуштите на Unija Sibit d.o.o.?

Купувањето ИТ опрема може да биде огромен товар за една компанија. Со Unija Sibit d.o.o. ние ќе ви помогнеме да ја пронајдете вистинската ИТ опрема за вашиот бизнис. Ние ќе се грижиме за правилна инсталација и одржување на опремата. Компанијата вработува професионалци кои имаат искуство со сите поголеми и подобри ИТ производители на хардвер и софтвер, како што се Microsoft, IBM, Lenovo, Cisco, HP, Dell, Mikrotik, Ruckus, Fortigate, Trendmikro итн.

Како да се осигурате дека вашиот бизнис работи непречено со брз одговор и достапен тим на Helpdesk?

Брзина и професионален одговор на инженерите вработени во Unija Sibit d.o.o. значи поголема достапност на вашата ИТ инфраструктура. Со 24/7/365 договори за одржување, ние се обврзуваме да ја исправиме критичната грешка, што е можно поскоро, кога и да се појави. Како и да е, ние го намалуваме бројот на грешки на минимум од нашиот безбедносен оперативен центар, кој постојано ја следи работата на вашиот систем и спречува огромно мнозинство проблеми што може да се појават во иднина.

ПРЕПОРАКИ

Matej Venta

GROSBASKET D.O.O.

Jan Štele

RESALTA D.O.O.

НИ ВЕРУВААТ

НАЈНОВИ ВЕСТИ

25. септември, 2023

Меѓународни сметководствени услуги: Уметноста на Глобализацијата

Меѓународните сметководствени услуги стануваат сè попопуларни како што се поголем број на бизниси се шират на глобалниот пазар. Има голема придобивка од преминувањето на границите и културите, бидејќи гарантира нови клиенти и нови начини на работа. Меѓународните сметководствени услуги им помагаат на овие бизниси да се справат со дневните потреби за финансиско известување, финансиско сметководство, платен список и многу повеќе.

Повеќе
5. септември, 2023

Пресметка на плата – правилно пресметајте ја вашата плата овде

Пресметката на плата е нешто што сигурно сте го сретнале за време на вашата работа во различни компании. Неправилно пресметаната плата е голем проблем за многу вработени. Причината за тоа може да биде несоодветно познавање на законот, непрофесионалност или негрижа. Работниците кои можеби ја очекуваат токму таа плата за да го прехранат своето семејство, воедно стануваат демотивирани и фрустрирани во својата работа.

Повеќе
6. јули, 2023

Основање на Д.O.O. во Србија

Доколку сакате да отворите/основате друштво со ограничена одговорност во Република Србија, треба да ја следите соодветната процедура како и да ја набавите и подготвите соодветната документација. Со цел да ви заштедиме време и да го приближиме процесот на основање бизнис компанија во Република Србија, подготвивме преглед на најважните податоци поврзани со овој процес.

Повеќе
22. јуни, 2023

Отварање фирма во Северна Македонија

Дали размислувате да отворите друштво со ограничена одговорност како физичко или правно лице? Основањето на друштво со ограничена одговорност во Северна Македонија е по утврдена процедура. За да ви заштедиме драгоцено време, во дадената брошура ги собравме сите потребни информации за воспоставување на Д.О.О. во Северна Македонија, а ние со задоволство ќе ви помогнеме околу самата процедура.

Повеќе
16. јуни, 2023

Студентски натпревар – Unija Challenge 2023

Unija Challenge е студентски регионален натпревар за најдобри проектни задачи во споменатите области. Задачите и темите од овие области претставуваат интересен предизвик во кој учениците можат да го тестираат своето постоечко знаење, да го надградат и да стекнат нови искуства.

Повеќе
15. мај, 2023

Водење бизнис во Босна и Херцеговина

Успехот на бизнис идејата е под влијание на многу фактори, вклучително и средината во која одлучуваме да ги постигнеме нашите деловни цели. Големо влијание има културата на луѓето, нивните навики и начин на живот. Сите овие социо-демографски фактори кои е тешко субјективно да се измерат и проценат, без нумерички показатели кои би можеле поопипливо да го диктираат начинот на живеење на луѓето во одреден регион.

Повеќе
13. април, 2023

Водење бизнис во Словенија

Успехот на бизнис идејата е под влијание на многу фактори, вклучително и средината во која одлучуваме да ги постигнеме нашите деловни цели. Големо влијание има културата на луѓето, нивните навики и начин на живот. Сите овие социо-демографски фактори тешко се мерат и оценуваат субјективно, без нумерички показатели кои би можеле поопипливо да го диктираат начинот на живот на луѓето во одреден регион. Правните рамки, даночните оптоварувања и бенефиции и другите државни регулативи кои го обликуваат начинот на водење бизнис во одредена земја се несомнено мерливи.

Повеќе
5. април, 2023

Промена во сметководствениот сервис

Има многу компании кои не се сигурни дали промената на нивниот сметководствен сервис е вистинската опција за нив. Некои стравуваат дека ако ја сменат сметководствената услуга, тоа може да предизвика проблеми или други потешкотии поврзани со сметководството.

Повеќе
24. март, 2023

Отворањето фирма во Хрватска никогаш не било толку едноставно

Основањето на друштво со ограничена одговорност во Хрватска е по утврдена процедура и е поврзано со одредени трошоци. За да ви заштедиме драгоцено време, во дадената брошура ги сумираме сите потребни информации за воспоставување на ДОО во Хрватска, а ние со задоволство ќе ви помогнеме околу самата процедура.

Повеќе
24. февруари, 2023

Експерти за пресметка на платата

Голем предизвик за сите експерти се честите измени на законот. Во Република Македонија експерт за пресметка на плати треба да ги знае правилата за пресметката на истата и да ги следи измените во законите и во ентитетите и во окрузите и да ги спроведе навреме.

Повеќе