СМЕТКОВОДСТВО ЗА МАЛИ БИЗНИСИ И ПРЕТПРИЕМАЧИ

Сеопфатна сметководствена поддршка за д.о.о., трговци поединци, носители на стандарди, здруженија и институти и почетни компании

ЗА ВАС, НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА…

НИСКИ ФИКСНИ ТРОШОЦИ И ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Со ниски фиксни трошоци за малите бизниси и претприемачи, ние нудиме сеопфатна поддршка во вашиот бизнис, не само сметководствени услуги, туку и во форма на даночни, правни и финансиски совети. Целата услуга и информации можете да ги најдете на едно место. Нашата цел е да ве поддржиме во вашиот раст.

ПРОВЕРЕТЕ КАКО УНИЈА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ!

ПРЕДНОСТИ НА СМЕТКОВОДСТВО ЗА МАЛИ БИЗНИСИ И ПРЕТПРИЕМАЧИ

Ние ви помагаме успешно да работите и да го развивате вашиот бизнис, сите трошоци за сметководство се познати однапред, а за да го надополниме сето тоа, имате личен советник кој е секогаш достапен за вас.

СЕОПФАТНА БИЗНИС ПОДДРШКА

Сеопфатна поддршка за малите бизниси и претприемачи: сметководствен, даночен, правен и деловен консалтинг. Сите информации на едно место.

НИСКА ФИКСНА ЦЕНА

За сметководствени услуги, однапред организираме месечни и годишни задачи, што го олеснува планирањето на вашиот бизнис.

ВАШИОТ ЛИЧЕН АДМИНИСТРАТОР ЗА СМЕТКОВОДСТВО

Секој клиент добива свој сметководител кој ќе ви обезбеди навремена, сигурна и професионална сметководствена поддршка.

ПОДДРШКА ЗА ВАШИОТ РАСТ

Ние нудиме поддршка од самото основање на компанијата, па натаму. Ве советуваме и ви помагаме да продолжите да го развивате вашиот бизнис.

ВО НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ОКОЛУ СЛОВЕНИЈА

Нашите канцеларии се наоѓаат на неколку локации низ Словенија, така што ние сме уште поблиску до вас (Брезовица кај Љубљана, Целје, Ново место, Марибор, Копер, Логатец)

IT РЕШЕНИЈА

Ги следиме модерните IT решенија за оптимизација на бизнисот: • Е-објавување • Бизнис без хартија, • Unija Scan App за побрз и полесен пренос на документацијата на сметководство

МEЃУНАРОДНО ПРИСУСТВО

Се во едно сметководствено решение, за 14 земји во регионот на ЦИЕ (Централна и Источна Европа).

СОВЕТУВАЊЕ

Се на едно место: даночен, правен, сметководствен, деловен и финансиски консалтинг.

ДАЛИ СТЕ НЕЗАДОВОЛНИ ОД МОМЕНТАЛНОТО СМЕТКОВОДСТВО?

СМЕНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ!

СМЕТКОВОДСТВЕН СЕРВИС UNIJA

Сметководствен сервис UNIJA е присутен на меѓународниот пазар. Се одликува со висококвалитетни сметководствени и консултантски услуги и напредни IТ решенија.

За да ги оптимизираме деловните операции на нашите клиенти, развивме напреден Unija Smart Accounting sistem – нова генерација на сметководство, кој ги поврзува клучните услуги: сметководство, IT решенија и консалтинг. На нашите клиенти им обезбедува практичен увид во комплексните односи во областа на работењето и помага во подобра информираност при донесување на правилни одлуки.

ПРЕПОРАКИ

КЛИЕНТИ КОИ СЕ УВЕРИЛЕ ВО КВАЛИТЕТОТ НА НАШИТЕ УСЛУГИ

C&A, H&M, Hilti, Scania, Špica International, OMV, GSK, Pepco, JYSK, Toyota

Toyota, Air France, Baxter, Resalta, Siol, Total, Vitapur, Ikea

Petrol, Pivovarna Laško Union, Intereuropa, Hycu, Lpp Fashion, Makita

Optika Clarus, Lagermax, IBM, Danfoss, Henkel, LTH Castings, Mondelez, Mennyacht, Hokejska zveza Slovenije, HBO