НАЈНОВИ ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новини во областа на сметководството и бизнисот. Во исто време, погрижете се да ги прашате нашите експерти како можат да ви помогнат да постигнете уште поуспешно присуство на пазарот.

2. декември, 2021

ОД 1-ви ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА ЗАБРАНА ЗА ТРГОВЦИТЕ ДА ПУШТААТ ВО ПРОМЕТ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ ЗА НОСЕЊЕ НА СТОКИ НА ПАЗАРОТ

На  50‐тата седница на Собранието на  Република С. Македонија  одржана на 15.09.2021 беше изгласан  Законот  за управување со пакување и отпад од пакување. Ова Законско решение […]

Повеќе
26. ноември, 2021

Дали знаете кои се услови за доделување на финансиска поддршка за ново вработување?

За остварување на финансиска подршка од членот 14 од Законот за финансиска поддршка на инвестиции, деловниот субјект треба да ги исполни следните услови и […]

Повеќе
9. ноември, 2021

Unija Club организира бесплатен вебинар „Извештаи од новата генерација: POWER BI“

„Извештаи од новата генерација: POWER BI“ Придружете се на вториот вебинар организиран од Unija Club! Со желба подобро да се […]

Повеќе