Унија сметководство куќа

Почнуваме кога другите се откажуваат

СЕОПФАТНО РЕШЕНИЕ ВО МЕЃУНАРОДНО ОПКРУЖУВАЊЕ

Сметководство,пресметка на плати,советување

Унија е интернационална сметководствена компанија, препознатлива по услуги со висок квалитет,како и со висок степен на задоволство и доверба како од клиентите така и од професионалната јавност. Ние нудиме сметководство, пресметка на плати и советување на компании од сите големини и форми на 14 пазари од Централна и Источна Европа, каде висок степен на квалитет се овозможува од страна на тим од високо професионални и искусни експерти.

Видео презентација

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Знаењето и довербата се нашите најголеми вредности

Сеопфатно решение на едно место

Високо професионална стручност

Интернационално присуство

Личен пристап

Сертификати и признанија

Безбедност

Безхартиено работење и модерни ИТ решенија

Проверете како
унија може да
ви помогне!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ