ЗА ВАС, НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА…

Основање компанија во Централна и Источна Европа (ЦИЕ)

Ние подготвуваме се што е потребно за да основате компанија во Словенија или во странство. Ние ви ги доставуваме сите инструкции и процедури и отвораме компанија и банкарска сметка за вас. Се што ни треба од вас е соработка и еднократна посета на нотар за потпишување на меморандумот за здружување.

ПРИ ОСНОВАЊЕ ДРУШТВА ВО СТРАНСТВО (И ВО СЛОВЕНИЈА), ГИ НУДИМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ

Правилните и навремени даночни пријави се од суштинско значење за законското работење на секоја компанија.

  • подготовка на Акт за основање или социјални договори,
  • учество во постапките за регистрација на суд,
  • учество во отворање деловна сметка,
  • изработка на апликација за добивање даночен број, печат.

ПО ОСНОВАЊЕТО НА КОМПАНИЈА, МОЖЕМЕ ДА ОСТАНЕМЕ СО ВАС

Подготовка на извештаи за различни институции и менаџмент, кои обезбедуваат точни информации важни за понатамошно планирање и работење.

  • ние нудиме врвни сметководствени услуги (во 14 земји)
  • ви овозможуваме лесен бизнис без хартија во согласност со најновите решенија во информатичката технологија.
  • ве советуваме и ви помагаме во понатамошниот раст.

 

Сеопфатно решение на едно место

Од основање на компанија до сметководство и консултации за цела Централна и Источна Европа.

Корпоративни седишта

МОЖНОСТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОМПАНИЈА ВО ГЛАВНИОТ ШТАБ НА УНИЈА ВО ЦИЕ (ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА)

Администрација

Целата ваша пошта ќе се дигитализира и ќе се пренесува на вашата е-пошта на дневна основа. Заедно со најчестите задачи, како што се подготовка на платни налози во електронскиот банкарски систем и издавање фактури, ние исто така ќе се грижиме за се останато, така што вашата компанија ќе може да работи непречено како да е управувана од вашиот административен персонал.

ЗА МАЛИ И ГОЛЕМИ ПРЕТПРИЈАТИЈА!

Големината на компанијата не го одредува квалитетот на нашите услуги, но за секоја компанија, голема или мала, даваме сѐ од себе со сеопфатното сметководствено решение за дури 6 европски земји.

Сметководство за меѓународни компании

Сеопфатно сметководствено решение за 14 европски земји

Сметководство за големи и средни претпријатија

Сеопфатно сметководствено решение за 14 европски земји

Сметководство за мали претпријатија и претприемачи

Сеопфатно сметководствено решение за 14 европски земји

ПРЕДНОСТИ НА СМЕТКОВОДСТВОТО НА УНИЈА

Никаде на друго место нема да најдете се што ви треба на едно место: сертифицирана висококвалитетна испорака на услуги, највисок стандард за безбедност на информации, високо обучени професионалци и сеопфатни сметководствени решенија. Без оглед на големината на вашиот бизнис, ние ви се посветуваме целосно и темелно.

СЕОПФАТНО СМЕТКОВОДСТВЕНО РЕШЕНИЕ НА ЕДНО МЕСТО

Од сметководство, контрола и консалтинг до подготовка на извештаи. Од сметководство за микро компании до сметководство за меѓународни компании.

НАЈВИСОК КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИ – ISO 9001 STANDARD

Висококвалитетно пружање услуги, осигурани со сертификатот ISO 9001: 2015.

НАЈВИСОКО НИВО НА ЗАШТИТА НА ИНФОРМАЦИИТЕ – ISO 27001 STANDARD

Ние сме првиот сметководствен сервис во Словенија кој може да го докаже начинот на заштита на информациите во согласност со стандардот ISO 27001

ВИСОКОПРОФЕСИОНАЛЕН СТАНДАРД

Висококвалитетен стручен кадар со константна едукација – над 100 часа годишно тренинрање по вработен, со што го надминува европскиот просек.

СО НАС ЌЕ БИДЕТЕ СИГУРНИ

Високото ниво на даночна сигурност за клиентите е нашето основно упатство.

UNIJA SMART ACCOUNTING

Сметководството на новата генерација ги надминува традиционалните сметководствени граници и подобро го користи потенцијалот на собраните податоци

МЕЃУНАРОДНО ПРИСУСТВО

Сеопфатни сметководствени решенија за 14 држави од Централна и Источна Европа.

СОВЕТУВАЊЕ (КОНСАЛТИНГ)

Се на едно место: даночно, правно, сметководствено, бизнис и финансиско советување.

Сметководствен сервис UNIJA

Сметководствен сервис UNIJA е присутен на меѓународниот пазар. Се одликува со висококвалитетни сметководствени и консултантски услуги и напредни IТ решенија .

За да ги оптимизираме деловните операции на нашите клиенти, развивме напреден Unija Smart Accounting sistem – нова генерација на сметководство, кој ги поврзува клучните услуги: сметководство, IT решенија и консалтинг. На нашите клиенти им обезбедува практичен увид во комплексните односи во областа на работењето и помага во подобра информираност при донесување на правилни одлуки.

ПРЕПОРАКИ

НИ ВЕРУВААТ