10. November, 2021

Unija Club organizuje besplatni webinar „Izvještaji nove generacije: POWER BI”

Pridružite se drugom po redu webinaru koji organizuje Unija Club!

Sa željom da što bolje upoznate jedan od alata koji bi svakoj modernoj kompaniji olakšao rad i unaprijedio poslovanje, odlučili smo da ovaj webinar bude uvod u sve ono što biste mogli postići sa BI Reportom. Uz brz i dinamičan razvoj kompanije te i opšte promjene koje se neprestano događaju na tržištu, tačna i brza analiza podataka jedna je od osnovnih potreba svake kompanije.

Razumijemo da je kvalitetno prikupljanje i analiza podataka neophodno za kvalitetnije i brže donošenje odluka i vjerujemo da će ručno oblikovanje  podataka uskoro biti dio prošlosti. Zamijenit će ga funkcionalna rješenja kao što je Power BI.

Prednost rješenja nove generacije su algoritmi za pametno predviđanje i automatsko učenje te interaktivne nadzorne ploče koje mogu odgovoriti na važna pitanja o Vašem poslovanju. Sa našim pametnim izvještajima pomažemo organizacijama da pređu u budućnost temeljenu na kvalitetnim podacima.

Power BI je prilagodljiv i jednostavan sistem za korištenje koji nudi izuzetno razumljive i fleksibilne opcije izvještavanja. Potpuno je  prilagođen potrebama Vašeg poslovanja, a uz Power BI svi Vaši podaci žive na jednom mjestu. Dodatna prednost je to što su izvještaji interaktivni i ažuriraju se u stvarnom vremenu, što Vam u svakom momentu pruža uvid u stanje podataka Vaše kompanije.

Drugi webinar u organizaciji Unija Cluba održat će se 07.12.2021. u 14:00 sati, a predavač na ovom webinaru će biti istaknuti ekspert Gašper Kamenšek. Gašper Kamenšek je Excel MVP iz Slovenije, trener i konsultant na Excel Olympics te vlasnik i vodeći autor Excel Unpluggeda. Svoj rad u Excelu posvetio je plemenitom cilju pomoći ljudima da uživaju u radu u Excelu – izvrsnom alatu koji je za mnoge pomalo zastrašujući.

Cilj ovog webinara je da, uz našeg iskusnog predavača, budućim članovima Unija Cluba pruži potrebne informacije o načinima na koji Power BI može unaprijediti poslovanje njihovih kompanija te pružiti konkretne  informacije kako iskoristiti njegove neprocjenjive mogućnosti.

Prijavite se na webinar putem linka: https://unija.com/sl/prijava-na-dogodek/

Unija Club je dio međunarodne računovodstvene kuće Unija Smart Accounting  koja nadilazi tradicionalne okvire računovodstva i bolje iskorištava potencijale prikupljenih podataka. Svojim klijentima, kroz napredan sistem računovodstva nove generacije, osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka. Stručno vođenje  računovodstva, obračun plata, savjetovanje i IT podršku nudimo organizacijama svih veličina i oblika. Iskusni i stručni kadar garantuje najviši nivo kvaliteta za svih 14 tržišta Centralne i Istočne Evrope. Našim klijentima osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka.  Ponosno ističemo da smo ostvarili visok stepen zadovoljstva i povjerenja kod naših klijenata.