25. August, 2020

Bespapirno poslovanje

U Računovodstvenoj kući Uniji svakodnevno koristimo mnogobrojne  mogućnosti koje nudi nova tehnologije. Na taj način pojednostavljujemo o određene procese u računovodstvu. I za nas i za naše kupce. U prethodnom mesecu predstavili smo novu mobilnu aplikaciju Unija Scan koja našim klijentima omogućava lako i brzo slanje primljenih računa svom računovođi.

Aplikacija koja se može instalirati na vaš mobilni telefon I jednostavna za upotrebu. Sve što trebate je da se registrujete pre prve prijave i sve je spremno za lako i brzo slanje dokumenata. Fotografije primljenih faktura snimate uz pomoć aplikacije i šaljete ih svom računovođi. Nakon predaje dokumenta, klijent takođe dobija potvrdu na svoju e-mail adresu, čime je okončan celokupni postupak. Sve ostalo je na nama. Vašoj računovodstvenoj kući.

Pogledate kratak video o tome kako Jure štedi svoje dragoceno vreme koristeći novu aplikaciju Unija Scan – OVDE

                                                                                                                                        [VIDEO] Korisnik aplikacije Union Scan

Verujemo da ćete prepoznati prednosti koje vam donosi opisana novost. I poslednje, ali ne najmanje bitno, korišćenje aplikacije uštedeće vam dragocenog vremena koje ćete sigurno znati mudro iskoristiti. Za više informacija o korišćenju nove aplikacije Union Scan na raspolaganju smo vam:

Unija računovodstvena kuća  d.o.o. Bulevar Džordža Vašingtona 98, Capital Plaza, 81000 Podgorica

+382 20 510 027  | E-mail: info.pg@unija.com