V Unija Smart Accounting želimo v največji meri izkoristiti možnosti, ki jih prinašajo nove tehnologije, in s tem poenostaviti določene procese tako nam kot našim strankam. V iztekajočem se mesecu smo tako predstavili novo mobilno aplikacijo Unija Scan, ki našim strankam omogoča enostavno in hitro pošiljanje prejetih računov svojemu računovodji.

Aplikacija, ki jo lahko namestimo na svoj mobilnik, je povsem enostavna za uporabo. Potrebna je le registracija pred prvo prijavo in že je vse nared za preprosto in hitro pošiljanje dokumentov. Prejete račune s pomočjo aplikacije fotografiramo in jih svojemu računovodji pošljemo le z enim oz. dvema dotikoma zaslona mobilnega telefona. Po oddaji dokumenta stranka na svoj elektronski naslov prejme tudi potrditveno obvestilo, s čimer je celoten postopek zaključen.

Vabljeni k ogledu kratkega videa, kako si Jure z uporabo nove aplikacije Unija Scan prihrani svoj dragoceni čas – TUKAJ.

Verjamemo, da boste prepoznali prednosti, ki vam jih opisana novost prinaša. Ne nazadnje vam bo uporaba aplikacije prihranila nekaj dragocenega časa, ki ga boste zagotovo znali pametno izkoristiti. Za več informacij o uporabi nove aplikacije Unija Scan smo vam na voljo na:

Kontakt

E: info@unija.com
T: 01 360 20 00